לביבות תרד וכרישה אפויות בתנור

מרכיבים:

400  גרם תרד

2 כרישות קצוצות

בצל בינוני קצוץ דק

4 שיני שום קצוצים דק

2 כפות שמן זית כתית

3 כפות גבינה פטה/בולגרית (לא חובה)

2 ביצים

2 כפות שיבולת שועל/פירורי לחם כוסמין

מלח הימלאיה, פלפל שחור לפי הטעם

ספריי שמן

אופן ההכנה:

  • את התרד לחלוט במים רותחים במשך דקה להוציא ולסנן במים קרים
  • סוחטים את התרד וקוצצים.
  • במחבת רחבה יש לטגן ב 2 כפות שמן את הבצל הכרישה והשום, מוציאים ומצננים מעט.
  • לוקחים קערה ושמים בה את התרד עם הבצל והכרישה ושאר המרכיבים ומערבבים היטב.
  • מרססים נייר אפיה בספרי ומניחים עליה את הלביבות ומרססים מעל הלביבות מעט ספריי שמן.
  • אופים בחום של 200 מעלות למשך רבע שעה הופכים את הלביבות ואופים עוד 10 דקות

בתיאבון

מתכון לביבות תרד וכרישה