מרכיבים:
400 גרם תרד
2 כרישות קצוצות
בצל בינוני קצוץ דק
4 שיני שום קצוצים דק
2 כפות שמן זית כתית
3 כפות גבינה פטה/בולגרית (לא חובה)
2 ביצים
2 כפות שיבולת שועל/פירורי לחם כוסמין
מלח הימלאיה, פלפל שחור לפי הטעם
ספריי שמן
אופן ההכנה:
- את התרד לחלוט במים רותחים במשך דקה להוציא ולסנן במים קרים
- סוחטים את התרד וקוצצים.
- במחבת רחבה יש לטגן ב 2 כפות שמן את הבצל הכרישה והשום, מוציאים ומצננים מעט.
- לוקחים קערה ושמים בה את התרד עם הבצל והכרישה ושאר המרכיבים ומערבבים היטב.
- מרססים נייר אפיה בספרי ומניחים עליה את הלביבות ומרססים מעל הלביבות מעט ספריי שמן.
- אופים בחום של 200 מעלות למשך רבע שעה הופכים את הלביבות ואופים עוד 10 דקות
בתיאבון