מצרכים:
2 בצלים בינוניים
2 גזרים
2 קישוא
חתיכת דלורית/דלעת
חתיכת כרוב ירוק
כרישה
כוס גרגרי חומוס מוכנים (סנפרוסט)
2/3 עלי סלרי ארוכים קצוצים לפי הטעם
שורש פטרוזיליה
חופן שמיר (קשור בחוט)
מלח הימאליה לפי הטעם
כפית כורכום
2 ½ ליטר מים
ניתן להוסיף אבקת מרק ללא מונסדיום גלוטמאט (לא בטוחה שצריך)
אופן ההכנה:
1.לשטוף את הירקות היטב ולחתוך אותם לקוביות לפרוסות/קוביות.
לחמם סיר עם כפות שמן זית כתית מעולה ולטגן את הירקות כ- 3 דקות תוך כדי ערבוב.
2.להוסיף את המים, שורש הפטרוזליה והשמיר, גרגירי החומוס ואת התבלינים, ולבשל כ- 40-60 דקות עד שהירקות רכים להוסיף לפי הטעם תבלינים.
בתיאבון!