לביבות הכי קלות להכנה, בכמה דקות וישר לתנור. מנה מזינה בפני עצמה או לצד תוספת, טעימה ומתאימה מאוד לאירוח. (מחזקת את מערכת החיסון ופחות מתאימה לבעלי עיכול רגיש)
מצרכים:
500 גרם כרובית
160 גרם גרגירי תירס מקופסת שימורים?
2 ביצים L ?
2 כפות פטרוזליה יבשה
1/3 כוס כוסברה
כף שמן קוקוס/ 2 שמן זית
3 כפות גבינה פטה/בולגרית (לא חובה)
(אני לא שמתי)
כף דבש מזון מלכות (לא חייב)
4 כפות שיבולת שועל/פירורי לחם כוסמין
מלח הימלאיה, פלפל שחור לפי הטעם
ספריי שמן
אופן ההכנה:
-ממלאים סיר מביאים לרתיחה מוסיפים את
פרחי הכרובית ומבשלים רק כ 10 דקות. מסננים היטב ומעבירים למעבד מזון.
טוחנים עד לתערובת אחידה קצוצה דק.
-מעבירים את תערובת הכרובית לקערה ומוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים היטב.
-מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשמנים אותה בספרי.
-מניחים עליה את הלביבות ומרססים מעל הלביבות מעט ספריי שמן.
– אופים בחום של 200 מעלות למשך 25דק הופכים צד את הלביבות ואופים ל- 10 דקות
נוספות או עד להזהבה.
בתיאבון