לביבות כרובית ותירס אפויות בתנור

לביבות הכי קלות להכנה, בכמה דקות וישר לתנור. מנה מזינה בפני עצמה או לצד תוספת, טעימה ומתאימה מאוד לאירוח. (מחזקת את מערכת החיסון ופחות מתאימה לבעלי עיכול רגיש)

מצרכים:

 500 גרם כרובית

 160 גרם גרגירי תירס מקופסת שימורים?

 2 ביצים L ?

 2 כפות פטרוזליה יבשה

 1/3 כוס כוסברה

 כף שמן קוקוס/ 2 שמן זית

3 כפות גבינה פטה/בולגרית (לא חובה)

 (אני לא שמתי)

 כף דבש מזון מלכות (לא חייב)

4 כפות שיבולת שועל/פירורי לחם כוסמין

מלח הימלאיה, פלפל שחור לפי הטעם

ספריי שמן

אופן ההכנה:

-ממלאים סיר מביאים לרתיחה מוסיפים את

פרחי הכרובית ומבשלים רק כ 10 דקות. מסננים היטב ומעבירים למעבד מזון.

טוחנים עד לתערובת אחידה קצוצה דק.

-מעבירים את תערובת הכרובית לקערה ומוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים היטב.

-מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשמנים אותה בספרי.

 -מניחים עליה את הלביבות ומרססים מעל הלביבות מעט ספריי שמן.

–             אופים בחום של 200 מעלות למשך 25דק הופכים צד את הלביבות ואופים ל- 10 דקות

נוספות או עד להזהבה.

              בתיאבון

מתכון לביבות כרובית ותירס אפויות בתנור