לביבות תפוח-אדמה ובטטה קלאסיות אפויות

כמה פשוט ככה טעים!!

מרכיבים:

בטטה גדולה (ממליצה להרתיח ולרכך ממש מעט)

3 תפוח אדמה בינוניים

2 ביצים

4 כפות שיבולת שועל

2 כפיות שמן קוקוס

תבלינים: מלח, כפית פלפל שחור.

אופן ההכנה:

מחממים את התנור ל- 200-220 מעלות.

לגרד (או לבלנדר) את הירקות ולשים בקערה.

לסחוט מנוזלים.

מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה

מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בספריי שמן זית

יוצרים לביבות בגודל הרצוי, מסדרים על התבנית ומזלפים שמן ספריי גם מלמעלה 

בתיאבון

מתכון לביבות תפוח אדמה ובטטה