סלט עדשים וטופו

(מתאים ל 4-5 סועדים)  200 קלוריות ל-100 גרם

מרכיבים לסלט:

  • 300 גרם טופו
  • 2 כפות שמן זית כתית מעולה
  • 2 כפות חומץ
  • 2 כפות קארי
  • כפית וחצי מלח
  • חצי בצל סגול
  • מלפפון חמוץ
  • 2-3 גבעולי סלרי
  • 1 גזר

אופן ההכנה:

  • חותכים לקוביות את הטופו ומערבבים ביחד עם העדשים
  • הכניסו את כל חומרי הרוטב לצנצנת: שמן, חומץ, קארי, מלח והפלפל, סגרו ונערו היטב ושפכו על תערובת הטופו.
  • קוצצים את הבצל, המלפפון החמוץ, חותכים את הסלרי לפרוסות דקות, ומגרדים את הגזר ומוסיפים לקערה
  • לפני ההגשה, שפרו תיבול והגישו קר.

 בתאבון!

מתכונים לסלטים