(מתאים ל 4-5 סועדים) 200 קלוריות ל-100 גרם
מרכיבים לסלט:
- 300 גרם טופו
- 2 כפות שמן זית כתית מעולה
- 2 כפות חומץ
- 2 כפות קארי
- כפית וחצי מלח
- חצי בצל סגול
- מלפפון חמוץ
- 2-3 גבעולי סלרי
- 1 גזר
אופן ההכנה:
- חותכים לקוביות את הטופו ומערבבים ביחד עם העדשים
- הכניסו את כל חומרי הרוטב לצנצנת: שמן, חומץ, קארי, מלח והפלפל, סגרו ונערו היטב ושפכו על תערובת הטופו.
- קוצצים את הבצל, המלפפון החמוץ, חותכים את הסלרי לפרוסות דקות, ומגרדים את הגזר ומוסיפים לקערה
- לפני ההגשה, שפרו תיבול והגישו קר.
בתאבון!